Dilluns dia 7 de desembre, els més petits podran gaudir de jocs de fusta gegants per a tota la família

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

Dimarts dia 8 de desembre serà el dia gran de la Festa Major. A les 11:30 hores l’Església Parroquial de Santa Maria acollirà la Missa Major en què hi cantarà la Coral Verge del Camí. A la sortida de missa, tindrà lloc la professó de la Immaculada, amb la Colla Gegantera Tota l’Endenga, el Ball de Bastons de Cambrils i la Colla Castellera Xiquets de Cambrils. Acompanyarà la processó la Cobla Ministers de Cambrils.

En arribar  a la plaça de l’Església de Santa Maria, tindrà lloc el Ball de Bastons amb el Ball de Bastons de Cambrils, la ballada de gegants i nanos amb la Colla Gegantera Tota l’Endenga i els castells amb la Colla Castellera Xiquets de Cambrils.

A les 18 hores, el Palau Municipal d’Esports acollirà el concert de Festa Major amb l’Orquestra Nova Saturno i, seguidament, a partir de les 19 hores, el ball de Festa Major. L’entrada és gratuïta.

Un dia abans però, dissabte dia 7, els protagonistes seran els infants els quals d’onze del matí a dues del migdia, al passeig Albert, podran gaudir de jocs de fusta gegants per a tota la família. Es tracta d’una activitat gratuïta de la qual podran gaudir els més petits de casa en un dia festiu a les aules.

Altres activitats

Cal destacar que, a més dels actes que s’han esmentat, també hi ha programats actes esportius, solidaris, mercats i fires de Nadal, tallers oberts, exposicions...

Podeu consultar el programa de forma més detallada a www.cambrils.cat/festes