La processó omplirà demà dijous els carrers del nucli antic i l’Orquestra Cimarron oferirà concert i ball al Palau Municipal d’Esports. La Sala de Plens acollirà divendres el lliurament de les Distincions Honorífiques.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

Tot a punt pel dia gran de la Festa Major de la Immaculada. Cambrils viurà demà dijous, 8 de desembre, els actes centrals d’un programa festiu que s’allargarà fins diumenge.

La Diada de la Immaculada començarà a les 11.30 hores amb la Missa Major a l’Església Parroquial de Santa Maria. A la sortida de la missa, hi haurà la processó amb la Colla Gegantera Tota l’Endenga, el Ball de Bastons de Cambrils i la Colla Castellera Xiquets de Cambrils, que desfilaran pel nucli antic acompanyats de la Cobla Ministrers de Cambrils. En arribar a la plaça de l’Església de Santa Maria hi haurà l’exhibició del Ball de Bastons de Cambrils, la ballada dels gegants i nanos de Tota l’Endenga i els pilars de la Colla Castellera Xiquets de cambrils.

La jornada acabarà amb la música de l’Orquestra Cimarrón, que a les 18 oferirà concert i a les 19 el ball de Festa Major. L’actuació tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports i l’entrada serà gratuïta.

La Festa Major continuarà divendres amb el lliurament de les Distincions Honorífiques de Cambrils a la Sala de Plens de l’Ajuntament, que el Ple municipal va aprovar per unanimitat atorgar al periodista Josep Capella, als futbolistes Joan i Eduard Oriol i a títol pòstum al jurista Màrius Viadel.

Podeu consultar el programa complet aquí.