La piscina s’obrirà des de les 9h fins a la 13h per a tothom que desitgi sumar-se a aquesta iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Tot a punt per la cita solidària d’aquest dissabte, en què Cambrils es suma a la celebració de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. Concretament, tothom qui ho vulgui es podrà remullar de forma gratuïta per lluitar contra aquesta malaltia. La cita a és demà dissabte, de 9 a 13 hores, a la piscina del Palau Municipal d’Esports.

La de Cambrils és una de les 600 piscines de Catalunya que s’han adherit a la campanya del Mulla’t.

Aquesta iniciativa consisteix en fer una capbussada solidària i a nedar uns metres per lluitar contra la malaltia.

També es pot participar a l'acte comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquest any, el catàleg del Mulla't inclou a més de la tovallola, samarretes, bosses, necessers i el got del Mulla't amb dissenys de la il·lustradora Pilarín Bayés.

 

Fundació Esclerosi Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat privada sense afany de lucre nascuda a Barcelona l’any 1989 amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple. A Catalunya hi ha 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia.

La missió de la Fundació Esclerosi Múltiple és millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia i destinar recursos a la recerca. La Fundació compleix la seva missió des de diversos àmbits: informació, atenció al pacient, serveis de neurorehabilitació i formació i inserció laboral. En l'àmbit laboral, la Fundació ha impulsat un Centre Especial de Treball (FEM-CET). Per donar a conèixer la malaltia, per captar fons i per sensibilitzar la societat, la Fundació porta a terme campanyes al llarg de l'any, com el Mulla't.