A més, aquest cap de setmana arriben alguns dels plats forts de la Festa Major de la Immaculada com són el concert de Germà Negre i Udols, o la representació de l’obra de teatre ‘T’estimo però no tant’

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

Tot a punt perquè Cambrils doni el tret de sortida oficial a les celebracions nadalenques amb la tradicional encesa de l’enllumenat de Nadal. Serà aquest divendres 4 de desembre, a les 18 hores, a la Plaça de l’Ajuntament. L’acte comptarà amb la participació de la Coral Infantil de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (AMMC) i de la Coral les Veus del Casal Municipal de la Gent Gran.  L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, amb l’ajuda d’un infant encendrà l’arbre de la plaça acompanyada de la resta de regidors de la corporació municipal. Un cop encès, les corals cantaran les tradicionals nadales i es repartirà un petit obsequi als més menuts.

L’encesa de l’enllumenat de Nadal està inclosa dins els actes de la Festa Major de la Immaculada 2015. El mateix divendres també està programada la presentació del llibre ‘Cambrils, a escaire i cartabó’ de Fèlix Montagut i Jaria. Serà a les 20 hores al Centre Cultural. Ja de nit, la música torna al municipi amb els concerts de Germà Negre i Udols, el grup local que es retira definitivament dels escenaris. El concert, d’entrada gratuïta, serà a les 22:30 hores al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.

I per acabar d’arrodonir el cap de setmana, dissabte serà dia de teatre. També el Palau Municipal d’Esports, però en aquest cas a les 21:30 hores, tindrà lloc la representació de l’obra ‘T’estimo però no tant’ amb Josep Linuesa, Ferran Castells  Mònica Corral. Es tracta d’una producció de Teatre Gaudí Barcelona. El Fede, un informàtic, i el Robert, un professor d’institut en atur, són dos amics que comparteixen pis de forma eventual i que, a més, també comparteixen el mateix passat i un complicadíssim present. Tots dos van estar casats amb la Carmeta i actualment han entrat en conflicte per una altra dona: la Nines, una veïna molt més jove que ells que els porta de bòlit. La situació amb la Nines i els llastres del passat provoquen una sèrie d’embolics i malentesos que complicaran la seva relació actual i els portaran a viure escenes d’autèntica bogeria que compliquen la trama, sempre en to de comèdia. L’entrada és gratuïta.

Altres activitats destacades

Actes esportius:

-          Dissabte 5 de desembre, a les 9 hores, al Camp de Futbol: Torneig de Futbol 7 Germans Oriol. Organitza UCF Cambrils i col·labora IMEC.

-          Diumenge 6 de desembre, a les 11 hores al Palau d’Esports, XVIIè Torneig Quadrangular d’Escacs per equips Festa Major de Cambrils 2015. Hi participen els equips A.C. Vila-seca, Escacs Reus, Capablanca de Tarragona i Unió d’Escacs Cambrils. Organitza Unió d’Escacs cambrils i col·labora IMEC.

Activitats:

-          Mercat Solidari: per recollir fons per la Marató de TV3. Els dies 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre, de 10 a 20 hores al vestíbul del Jutjat de Pau, a la plaça de la Vila. Organitza l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri de la Llosa.

-          Fira Regal de Nadal: del 4 al 8 de desembre a la plaça de la Vila. Tots els dies de les 10 a les 13:30 hores i de les 17 a les 20:30 hores. Es vendran producte si ornaments típics per decorar les nostres llars durant el Nadal. Organitza l'Associació d’Empresaris i Comerciants VILACENTRE.

-          Trenet Turístic de Nadal: del 5 al 8 de desembre. De les 11 a les 14 hores i de les 16 a les 19 hores. Les parades del trenet turístic durant aquestes dates són al Patronat Municipal de Turisme i passeig Albert, cada mitja hora. El preu del viatge és d’1 euro.