La trobada s’iniciarà a les 18:30 hores amb la lectura del manifest a càrrec d’Anna López, regidora de Participació Ciutadana, i Maria Teresa Murria, coordinadora de la FCVS a Tarragona

  • Categoritzat com: Comunicació Participació ciutadana

La celebració del Dia Internacional del Voluntariat, que la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) celebra a Tarragona, es desplaça aquest any a la ciutat de Cambrils sota el títol “El valor del voluntari” en un acte que se celebrarà dimecres 2 de desembre.

Els actes, on el protagonista central serà el voluntari, tindran lloc al Centre Cívic les Basses. La trobada s’iniciarà a les 18:30 hores amb la lectura del manifest del Dia Internacional del Voluntariat a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica, Participació Ciutadana i Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Cambrils, Anna López, i de la coordinadora de la Federació Catalana del Voluntariat Social a Tarragona, Maria Teresa Murria.

En acabar tindran lloc dues interessants conferències. La primera, prevista a les 18:45 hores serà la xerrada dinàmica ‘El valor voluntari’ a càrrec de Joan Cuevas, assessor d’entitats sense ànim de lucre. En acabar,  tindrà lloc el tancament amb la conferència ‘Experiències voluntàries a Cambrils a càrrec d’un representant de les entitats de la xarxa de distribució d’aliments de Cambrils.

Les persones interessades en assistir-hi poden fer la seva inscripció a tarragona@voluntaris.cat