L’alumnat del Servei Local de Català de Cambrils va participar en un concurs de poesia visual i poemes objecte

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

L’alumnat del Servei Local de Català de Cambrils va celebrar ahir, 21 de març, el Dia Mundial de la Poesia amb un homenatge a Joan Brossa, coincidint amb l’any de la commemoració del centenari del naixement del poeta. L’activitat, que va tenir lloc a l’Ateneu Juvenil, està organitzat pel Centre de Normalització Lingüística amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament i la Biblioteca Municipal Josep Salceda i Castells.

L’alumnat va participar en un concurs de poesia visual i poemes objectes que els va permetre descobrir la figura i l’obra d’aquest destacat poeta avantguardista català. Els i les guanyadores van ser Susana García (del curs de C2) amb l’obra 'drETS HUNÀns'; Òscar Moreno (S1) amb 'El got mig ple' i Adela Pujals (S1) amb 'Cavallet de mar'.

L’acte va comptar amb la participació del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, Lluís Abella, que va agrair la tasca desenvolupada per les tècniques del servei i va felicitar a l’alumnat per la feina feta i molt especialment a les persones guanyadores del concurs.