L’activitat es portarà a terme el proper dijous 29 de novembre a les 17 hores al Centre Cívic Les Basses. Persones voluntàries d'Amigats, Creu Roja, Fundación El Sueño de la Campana, Amics de la Gent Gran i Aixopluc compartiran experiències.

  • Categoritzat com: Comunicació Participació ciutadana

L'Ajuntament de Cambrils ha organitzat una taula d'experiències de persones voluntàries amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat. L'activitat, titulada "El voluntariat transforma la vida", es portarà a terme el proper dijous 29 de novembre a les 17 hores al Centre Cívic Les Basses (carrer Sant Pere, 32). La taula comptarà amb la participació de persones voluntàries d'Amigats, Creu Roja, Fundación El Sueño de la Campana, Amics de la Gent Gran i Aixopluc.

El Dia Internacional del Voluntariat va néixer com a reconeixement  a la tasca solidària del voluntariat que des de les entitats socials treballen fent costat a múltiples causes. És una data, fixada per una resolució de l'Assemblea General de Nacions Unides, per reflexionar, fer pensar a la ciutadania i donar a conèixer les entitats que treballen per un món més just, solidari, equitatiu i igualitari.

El Punt del Voluntariat de Cambrils es va posar en marxa 2015 al Centre de Cívic de les Basses i obre els divendres de 10 a 14 hores. L’objectiu d’aquest servei municipal és que la ciutadania conegui els projectes de les entitats, promocionant actes socials de voluntariat i captant voluntaris. Per una banda, el Punt del Voluntariat informa i orienta a les persones que volen fer voluntariat però no saben on dirigir-se, i per l’altra, assessora a les entitats i fomenta el treball en xarxa.