Els i les aspirants es poden presentar a títol personal o en representació d’una entitat fins el 9 de maig

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

Cambrils busca la Pubilla, l’Hereu, les Damisel·les i els Fadrins grans i infantils que representaran el municipi en tots els actes i festes populars i tradicionals a partir del Pregó de la Fira d’aquest 27 de maig i durant tot un any.

 

El Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils ha obert la convocatòria perquè els i les interessades s’hi puguin presentar, ja sigui a títol personal o en representació d’una entitat. Les bases, aprovades pel govern, es poden consultar en aquest enllaç.

 

L’Ajuntament ha fet una crida a les associacions de Cambrils perquè presentin candidats i candidates a pubilla i hereu en representació de l’entitat i d’aquesta manera apropar les tradicions de Cambrils a les noves generacions.

 

 

Requisits

 

Els candidats a Pubilla, Hereu i Damisel·les grans, que han de tenir entre 16 i 22 anys fets, dominar la llengua catalana parlada i escrita i estar empadronats a Cambrils.

 

En el cas dels infantils, han d’haver nascuts entre l’any 2009 i el 2012 i disposar del vestit tradicional català.

 

El diumenge 27 de maig, en l’acte del Pregó de la fira, es farà l’elecció, mitjançant un sorteig, de la Pubilla, l’Hereu i les Damisel·les. Els escollits hauran d’assistir als actes detallats a les bases.

 

 

Obsequis

Tant la Pubilla, l’Hereu i les Damisel·les grans escollides seran obsequiats amb un passi anual del Port Aventura. A més, rebran vals descompte dels establiments associats a la Unió de Botiguers per valor de 150 euros.

 

La Pubilla i l’Hereu també guanyaran una esquiada o qualsevol altra activitat del mateix valor del “Carretera i Manta” i les Damisel·les tindran un val de 50 euros de descompte per a les activitats d’aquest programa de Joventut.

 

Els obsequis per l’Hereu i la Pubilla Infantil seran una entrada al Port Aventura, un val de descompte de 50 euros a de la Unió de Botiguers i altres regals. Tots els candidats rebran un obsequi.

 

 

Vestits tradicionals

 

El Departament de Festes es fa càrrec de les despeses de confecció del vestit de la Pubilla gran i les seves dues Damisel·les, cedirà el vestit tradicional a l’Hereu durant tot el mandat i es farà càrrec del lloguer del vestit tradicional català pel dia del Pregó per a tots els candidats que no en disposin. A més, l’Ajuntament disposa de capes d’hivern que es deixaran a la Pubilla, Damisel·les i Hereu pels actes de la Festa Major de la Immaculada i del Setge.

 

Per publicitar les bases s’han editat uns flyers informatius on hi ha publicades les bases, que es repartiran per les escoles de Cambrils, a diferents cursos segons les edats a qui va destinada la informació, i a les entitats de Cambrils. També es podran trobar als comerços i als equipaments municipals com el Centre Cultural, la Biblioteca, l’Ateneu Juvenil, l’Ajuntament i als Centres Cívics.

 

 

Inscripcions i més informació

Les inscripcions es poden fer presencialment al Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils o enviant el full d’inscripció a festes@cambrils.org fins el dimecres 9 de maig, tant per a grans com per als més petits.

 

Per ampliar informació, les persones interessades es poden adreçar al Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils trucant al 977 794 579 o enviant un correu electrònic a festes@cambrils.org

 

També és pot consultar la web http://www.cambrils.cat/festes i del Facebook.com/cambfestes.