Onze tour operadors britànics de ciclisme i un grup de periodistes han conegut l’oferta especialitzada. Turisme Cambrils va oferir una ruta pels principals atractius del municipi, en el marc d’un viatge de professionals organitzat per l’Agència Catalana.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Cambrils ha portat a terme una nova acció com a Bike Destination aquest cap de setmana, coincidint amb la tercera edició del Campus Melcior Mauri,  organitzat per l'agència receptiva especialitzada en ciclisme Cycling Costa Daurada i el Cambrils Park Resort Sport Village.

Els destinataris de l’acció han estat onze tour operadors britànics de ciclisme que participaven en un viatge professional organitzat per l’Agència Catalana de Turisme per conèixer de primera mà la destinació i l'oferta especialitzada. El grup de professionals s'ha completat amb periodistes, vinguts des de França i Regne Unit. Els tour operadors i els periodistes s'han allotjat a l’hotel oficial del Campus el Cambrils Park Resort, que els mesos d’hivern canvia el seu nom i s’anomena Cambrils Park Sport Village.

Concretament, des de Turisme de Cambrils es va organitzar una ruta perquè poguessin conèixer els principals atractius del municipi. Per altra banda, el patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona també va participar en l'acció amb una visita a l'interior de la Costa Daurada i un dinar amb un tast d’oli.

A més, els tour operadors van participar en un workshop organitzat per l'Agència Catalana de Turisme gràcies al qual van tenir l'oportunitat de despatxar directament amb empresaris, allotjaments i empreses receptives; i d'atendre les presentacions de la Costa Daurada, Terres de l'Ebre i Cambrils entre d'altres.

L'aposta de Turisme de Cambrils i la Costa Daurada a favor del turisme esportiu i concretament a favor del cicloturisme, és molt sòlida i està avalada per l'estreta col·laboració público-privada que està aconseguint posicionament Cambrils com una Bike-Destination reconeguda a nivell nacional i internacional.

El turisme esportiu és una de les línies estratègiques del Patronat de Turisme de Cambrils, complementa la promoció de la destinació a favor del turisme familiar i del turisme gastronòmic; i suposa poder aconseguir la preuada desestacionalització turística, ja que és un visitant principalment de primavera i tardor que ajuda a allargar la temporada.

Aquest cap de setmana, els més de dos-cents participants al Campus Melcior Mauri han tingut l'oportunitat de compartir tres dies de rutes des de Cambrils cap al Priorat, al Montsant i a les Muntanyes de Prades amb tres estrelles del ciclisme: Melcior Mauri, Miguel Indurain i Claudio Chiappucci.