El Director de Màrqueting de l’Agència Catalana de Turisme visita Cambrils per conèixer quines accions s’estan desenvolupant per afavorir el turisme esportiu i el cicloturisme

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, juntament amb la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, han rebut al Patronat de Turisme de Cambrils al director de Màrqueting, Jordi Secall, i al responsable de les certificacions familiar i esportiva de l’Agència Catalana de Turisme, Pablo Rodríguez.

La trobada ha servit per destacar principalment els segells de qualitat que té Cambrils com a Destinació de Turisme Familiar, des de l’any 2007, i com a Destinació de Turisme Esportiu, des de l’any 2011. També s’ha destacat l’especialització de les empreses turístiques i les instal·lacions del municipi com un element indispensable per poder mantenir la certificació.

La tasca de promoció que està liderant l’Agència Catalana en temes de cicloturisme, també ha estat un dels temes de la trobada ja que Cambrils és un dels cinc municipis catalans que està participant de manera molt activa en aquestes accions pioneres. Certàmens esportius, fires especialitzades i viatges de familiarització són algunes de les accions en les que l’Agència està treballant, principalment en el mercat alemany, un dels mercats emissors més importants de cicloturisme d’Europa.

L’estada a Cambrils del Director, Jordi Secall, es completarà amb la visita a alguns dels establiments certificats en ciclisme i així poder tenir un intercanvi d’impressions amb els seus responsables.

Turisme de Cambrils, de la mà dels allotjaments certificats, de les empreses d’activitats i del Patronat de Turisme de la Diputació fa temps que està treballant intensament en aquest segment que consolida la destinació com a referent nacional i internacional en ciclisme de carretera i ajuda a la seva desestacionalització. Són molts els avantatges que obtenen els ciclistes a Cambrils: l’especialització dels allotjaments amb serveis exclusius, i una gran varietat de rutes d’interior de la Costa Daurada de gran bellesa, fàcil connectivitat amb Cambrils i poc trànsit.