El campionat està organitzat per Motocat, Moto Club Cambrils i els Ajuntament de Cambrils, Mont-roig del Camp i Vilanova d’Escornalbou. La prova comptarà amb un recorregut de 40 quilòmetres amb zones de diferents nivells i dos punts d’avituallament.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès, i el president del Moto Club Cambrils, Esteve Solana, han presentat avui la primera edició d’un trial de dos dies per a motos modernes que es disputarà els propers dies 1 i 2 de juny. El trial es disputarà en un recorregut de 40 quilòmetres pels municipis de Cambrils i Mont-Roig, on hi haurà repartides 20 zones per a tots els nivells i dos avituallaments per poder-se refresca i fer el refuelling. El paddock estarà ubicat al pàrquin de l’Ateneu Juvenil de Cambrils.

El trial, que fa molts anys havia organitzat el Motoclub Cambrils,  arriba ara de la mà de Motocot i el Motoclub Cambrils, amb la col·laboració dels Ajuntaments de Cambrils, Mont-Roig del Camp i l’ajuntament de Vilanova d’Escornalbou.

A més del campionat, durant el cap de setmana també es podrà visitar una exposició de motos a la 62a Fira Multisectorial de Cambrils, que se celebra el mateix cap de setmana.

Un trial per a tots els nivells

El format de trial està pensat perquè en puguin gaudir tant les persones que s’inicien com les que ja són expertes en trial. Per això, hi haurà zones per principiants i també per posar a prova les qualitats dels que ja practiquen trial. La prova és puntuable pel Trofeu Montesa i tots els pilots Montesistes podran comptar amb el suport tècnic de Montesa.

L’expert Ramon Membrives serà l’encarregat de dissenyar les zones, que seran de color Groc (nivell usuari bàsic / clàssiques), Verd (nivell usuari / clàssiques), Blau (nivell avançat bàsic) i Vermell (Nivell expert).