La formació està organitzada per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i s’adreça a ens locals i comarcals. Hi han participat tècnics dels Ajuntaments de Cambrils, Falset, Riudoms, Montbrió i La Selva i dels Consells Comarcals de l’Alt Camp i el Priorat.

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

L’Ateneu Juvenil de Cambrils ha acollit un curs sobre xarxes socials i TIC pel foment de la participació juvenil organitzat per la Direcció General de Joventut de la  Generalitat de Catalunya. La formació s’adreça a ens locals o comarcals que pretenguin millorar la seva estratègia participativa a través de la incorporació de les xarxes socials i les TIC.

El curs impartit pel pedagog Cesc Gasulla, ha consistit en tres sessions comunes i una sessió individualitzada amb professionals de cada municipi, que s’han portat a terme entre l’11 de desembre i el 5 de febrer.

El curs ha format un total de nou tècnics dels Ajuntaments de Cambrils, Riudoms, Montbrió, La Selva del Camp i Falset i dels Consells Comarcals de l’Alt Camp i el Priorat.

La formació s’emmarca en el programa KNKTA’T d’assessorament específic en xarxes socials i TIC a través de personal expert. Consisteix a analitzar la situació de partida i fer propostes de millora del posicionament i l’estratègia a les xarxes socials i la utilització d’eines 2.0 per ajudar a fomentar la participació de la gent jove.

L’objectiu és capacitar els i les professionals de joventut per l’anàlisi i la planificació de les xarxes socials i les TIC com a eina complementària a la creació de nous espais de participació que ajudi a accedir a una major diversitat i nombre de joves, i com a instrument per millorar la dinamització juvenil i els processos participatius.