Càrrec electes d’arreu del Camp de Tarragona participen en aquesta jornada organitzada des del departament de Benestar Social i Família. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el Director General de Joventut, Toni Reig, han posat el punt i final a la jornada

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

L’Ateneu Juvenil de Cambrils ha estat l’escenari aquest dissabte de les Jornades de formació adreçades a responsables polítics de joventut del món local que impulsa el Departament de Benestar Social i Família. Hi ha participat regidors i regidores de joventut i consellers i conselleres comarcals del Camp de Tarragona.

Amb el lema ‘Intervenir en joventut des del món local’, l’objectiu de les Jornades ha estat el de millorar el coneixement sobre polítiques de joventut i sobre recursos que existeixen per als càrrecs electes.

La programació ha comptat amb dues ponències: ‘Els reptes de les regidories i conselleries de joventut’ i ‘Recursos per a les polítiques locals de joventut’. També ha tingut lloc un taller participatiu per analitzar el paper dels ajuntaments, consellers comarcals i altres organismes en el desenvolupament de les polítiques de joventut.

La cloenda ha anat a càrrec del director general de Joventut, Toni Reg, el coordinador territorial de Joventut al Camp de Tarragona, Joan Plana i l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza.

Camí Mendoza, ha destacat la tasca que realitzen els regidors i regidores de joventut ja que assegura, “Teniu un paper fonamental. Treballeu amb un col·lectiu actiu, exigent, que necessita de responsables polítics capaços de donar resposta a les dificultats que tenen en diferents àmbits com ara l’accés a l’habitatge, l’atur juvenil, la formació o l’oci”. Mendoza aposta per trobades com aquesta per tal de compartir problemàtiques i trobar sinèrgies davant dels reptes de futur que tenen les regidories i conselleries de joventut.