La iniciativa impulsada per “The Coca-Cola Foundation” està organitzada a Cambrils per Dona Activa Fòrum amb el suport de Cambrils Emprèn

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

La Torre del Llimó de Cambrils acull avui i demà, 11 i 12 de febrer, la quarta edició del projecte “Gira Mujeres” per potenciar l’emprenedoria en femení. El programa ofereix formació, assessoria i impuls per ajudar a dones d’entre 18 i 60 anys a trobar idees per crear i tirar endavant el seu propi negoci.

Gira Mujeres és un projecte de “The Coca-Cola Foundation” dirigit a dones amb esperit emprendor que es duu a terme a tota Espanya. El taller presencial de Cambrils està organitzat per Dona Activa Fòrum amb el suport del servei municipal Cambrils Emprèn.

Aquest matí el regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, ha presentat la primera jornada i ha donat la benvinguda a les 16 dones inscrites al taller. “És una oportunitat única que ens arriba de la mà de la fundació Coca Cola per col·laborar en el foment de l’emprenedoria femenina”, ha afirmat el regidor.

El programa consta de tres etapes. La primera és el taller presencial de dues sessions de 5 hores cadascuna “Troba la teva ruta”, que es porta a terme avui i demà a la Torre del Llimó per ajudar a les participants a identificar i concretar els seus projectes. La sessió d’avui ha tractat de reforçar l’empoderament personal i la de demà consistirà en formació bàsica d’emprenedoria.

La segona etapa del programa es diu “Inicia el teu viatge” i són 30 hores de formació online d’aprenentatge i desenvolupament per la idea de negoci basat en el mètode “Canvas”. Finalment, se seleccionaran els 10 millors projectes que hagin participat a la formació online i se’ls oferirà els serveis d’incubació i mentoria. Els 3 millors projectes de la selecció rebran sis mesos extra de mentoria i d’una ajuda de 3.000 euros de capital inicial pel llançament del negoci.