La jornada es centra en els plans individualitzats com a eina clau en l’atenció de la diversitat. Un centenar de professionals de tota la demarcació es donen cita en aquesta jornada

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Escola de Música

L’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP) del Baix Camp ha organitzat una Jornada com a cloenda del Seminari de Mestres d’Educació Especial. Enguany el plantejament d’aquesta jornada de treball s’ha centrat en els plans individualitzats com a eina en el marc d’una escola inclusiva.

Un centenar de professionals de diferents centres d’educació primària i secundària han assistit a la jornada, en la qual hi ha intervingut professorat i assessors en la diversitat. Qüestions com la funcionalitat dels plans individualitzats, els projectes de millora a l’escola i l’abordatge als plans individualitzats han centrat el debat.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la directora de l’EAP T-02 (Baix Camp), Elisenda Capdet, i l’Inspector d’Educació, Jesús González, inauguraven la jornada en què també hi ha participat la regidora Montserrat Masdeu.