El torneig comptarà amb la participació de 25 equips de policies de diferents països. La inauguració tindrà lloc dijous a les 19 hores al passeig de les Palmeres (davant del monument de les Serenes). Durant l’esdeveniment esportiu se sortejaran samarretes signades per diversos equips per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Cambrils acollirà  per quarta vegada el Campionat Internacional IPA de Futbol 7 per a policies. Del 26 al 28 de maig 25 equips de cossos policials provinents de diferents països europeus disputaran aquest torneig organitzat per l’Internacional Police Association (IPA) a la província de Tarragona, amb el suport del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils.

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora Patricia de Miguel, el president de l'International Police Association (IPA) a la província de Tarragona, Anton Casas, i el responsable de responsable de la campanya #Cambrilspelsvalents, Sito Cano, han presentat avui el programa d’aquesta 17a edició del campionat, que es portarà a terme al camp de futbol municipal de Cambrils.

Durant l’esdeveniment es portarà a terme un sorteig solidari de samarretes signades per la Selecció Espanyola i equips com el Barcelona, el Sevilla, l’Athletic de Bilbao, l’Eibar o l’Osasuna. Les butlletes es poden comprar per un donatiu de 5 euros i tota la recaptació es destinarà al pediàtric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu.

La cerimònia inaugural del campionat  es portarà a terme el dijous 26 de maig a les 19 hores davant del monument de les Serenes del passeig marítim, on desfilaran dos policies uniformats per cadascun dels equips participants. L’acte comptarà amb una actuació de l’estudi de dansa Giselle i finalitzarà amb un servei d’honor a càrrec de la nena que protagonitza de la imatge de la campanya solidària #Pelsvalents.

El dijous a partir de les 18 hores al mateix passeig també es podrà veure una exposició de vehicles policials dels cossos de la Policia Local de Cambrils, els Mossos d’Esquadra, la Policia Portuària de Tarragona, la Guardia Civil i la Policia Nacional.

El campionat es jugarà divendres i dissabte, 27 i 28 de maig, de 8:30 a 14 hores al camp de futbol municipal. El divendres es disputarà la fase classificatòria i el dissabte la fase final. Finalment, el dissabte a les 21 hores es farà l’acte de cloenda amb el lliurament de premis i un sopar dels participants.

Cambrils és la població on més vegades s’ha disputat aquest campionat gràcies a la qualitat de les instal·lacions esportives, l’atractiu de la destinació i l’aposta pel turisme esportiu. El torneig mobilitzarà unes 400 persones entre esportistes i acompanyants que aprofiten l’esdeveniment per fer turisme amb les seves famílies.