La prova esportiva es portarà a terme els dies 11 12 i 13 de juny al Pavelló Municipal. Un total de 45 patinadores i 19 patinadors de diferents de les categories cadet i juvenil de diferents clubs catalans es disputaran el podi.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Pavelló Municipal de Cambrils acollirà aquest cap de setmana, de l’11 al 13 de juny, el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic en categories cadet i juvenil, organitzat pel Club Patí Cambrils, amb la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils i la Federació Catalana de Patinatge.

En aquesta ocasió, hi prendran part 45 patinadores i 19 patinadors de diferents clubs de Catalunya. Són els que han obtingut la classificació per disputar aquest campionat després dels respectius campionats territorials.

De les comarques de Tarragona hi participen: en categoria cadet masculí Adrià Oliete i Roger Arasa ; en categoria cadet femení Isona Serra, Claudia Yeste Elena Martinez i Xènia Ribé; en categoria juvenil masculí Joan Cañellas i Ivan Garriga, i en categoria juvenil femení Núria Esteller, Julia Amado, Aitana Lopez, Estela Murillo, Sandra López i la patinadora del Club Patí Cambrils Maria Rius.

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha destacat que Cambrils continua apostant per l’esport i pel turisme esportiu, col·laborant amb empreses i clubs per tal de ser un referent a l’Estat. El campionat es durà a terme sota un estricte protocol amb diversos accessos i mesures de seguretat i higiene. Es permetrà l’entrada únicament a quatre acompanyants per cada esportista.