Els experts participants en aquesta jornada de networking proposaran el full de ruta per al desenvolupament econòmic, social i mediambiental del territori. Les diferents ponències i blocs per parlar de “Creixement i Sostenibilitat” es duran a terme a l’Hotel Sol Port de Cambrils.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Urbanisme

La ciutat de Cambrils serà l'amfitriona del IV Saló Construïm Futur, la jornada de networking en la qual es debatran i s'exposaran propostes, tendències i accions per part de diferents empreses i institucions que marcaran el full de ruta per al desenvolupament econòmic, social i mediambiental del nostre territori.

En la seva quarta edició, Construïm Futur té com a eslògan “Creixement i Sostenibilitat” i tindrà com a convidats a professionals i directius de l'empresa privada i a representants d'institucions públiques, que parlaran d'idees per a prosperar de manera sostenible, del futur de l'urbanisme mediterrani, sobre la situació del mercat immobiliari i Real State, eficiència energètica, infraestructures, finançament i Fons Next Generation, entre d’altres.

Els i les ponents convidats d’aquesta jornada són: Òliver Klein, alcalde de Cambrils; Maria Sisternas, arquitecta i consultora, CEO de Mediaurban; Santiago J. Castellà, comitè assessor Know Urbannet i director de la Càtedra Tarragona Smart City (URV); Mercè Conesa, directora de l’Incasòl; Virginia Guinda, vicepresidenta de Foment del Treball i presidenta de la Comissió d’Energia; Carlos Cifuentes, CEO d’Energytas; Josu Gómez Barrutia, màster en Gestió, Urbanisme i Patrimoni per al Instituto Europeo de Empresas; José Antonio Mas, president del Col·legi API’s de la província Tarragona; José M. Santos, gerent de negoci àrea mediterrània d’Ibercaja; Josep M. Torné, CEO de GICSA, empresa constructora; Baltasar Pozuelo, CEO Associació Area8, Administrador del Consorci per l’Hidrogen Renovable/Verd (CH2R/V) i Membre del CE (Capitulo Español) del Club de Roma; Isidre Gavín, secretari d'Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; Juan Carlos Romera. regidor de Promoció Econòmica de Cambrils; Enric Daza, tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de Cambrils i Salvador Sedó, responsable de Desenvolupament Sostenible de Foment del Treball Nacional.

Les sessions començaran a les 9:30h. del matí i s’estructuraran amb conferències i blocs per tractar les diferents temàtiques. La cloenda està prevista a les 14:30h i posarà el punt i final a aquest intens matí.

Construïm Futur està dirigit a empresaris, professionals, arquitectes, agents de la propietat immobiliària i administracions que tinguin interès en el sector de l’edificació, la rehabilitació sostenible i l’economia circular, la construcció, l’urbanisme, etc.

INSCRIPCIONS

L’assistència és gratuïta però cal que els interessats s’inscriguin de forma prèvia a través del correu bamboo@smartbamboo.es indicant les seves dades de contacte.

ORGANITZADORS I COL·LABORADORS

El IV Construïm Futur està organitzat per l’Ajuntament de Cambrils i l'empresa de Comunicació i Màrqueting Bamboo Comunicació i compta amb l’especial suport i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya; l’Incasòl; Ibercaja; l’empresa constructora Gicsa; Energytas i EUNCET, Business School.