El cap de setmana 8 i 9 de juny aquesta competició de la Federació de Patinatge reunirà a Cambrils els millors equips d’hoquei base de Catalunya. Del 14 al 16 de juny també es disputarà el 23è Torneig d’Hoquei Base Vila de Cambrils, organitzat pel Cambrils Club d’Hoquei.

  • Categoritzat com: Esport
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Cambrils acollirà la Copa Catalana d’Hoquei Patins en categoria Aleví, Infantil, Juvenil i Júnior aquest cap de setmana 8 i 9 de juny i el 23è Torneig d’Hoquei Base Cambrils els propers dies 14, 15 i 16 de juny. L'alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora d'Esports, Camí Mendoza; el president del Cambrils Club d'Hoquei, Jordi Fernández; la vicepresidenta, Laura Piñol, i el coordinador, Sam Peribañez, han presentat avui el programa d’aquestes dues competicions que es disputaran al Palau Municipal d’Esports.

Alfredo Clúa ha posat en valor l’aposta per l’esport com a escola de valors i ha remarcat els aprenentatges que suposen els esports col·lectius com l’hoquei. L’alcalde ha explicat que Cambrils segueix essent “un referent de l’esport, amb uns equipaments que són l’enveja de qualsevol ciutat i uns atractius turístics que situen el municipi a l’avantguarda”.

El batlle també ha destacat els més de 60 esdeveniments esportius que s’organitzen a Cambrils cada any i ha repassat l’intens calendari d’aquest cap de setmana amb l’hoquei, el festival de rítmica, el torneig de hanbol platja, el final de temporada del Club Bàsquet Cambrils i la Cursa de les Dones. Per acabar, Clúa ha animat a les famílies participants a quedar-se a Cambrils tot el cap de setmana per gaudir de les platges, els parcs i la gastronomia.

Per la seva part, la regidora d’Esports ha agraït la feina del personal tècnic i voluntari del Cambrils Club d’Hoquei per poder acollir un esdeveniment que reforça el posicionament de Cambrils com a destí de turisme esportiu i per seguir apostant per l’organització del torneig base del club i la formació esportiva.

Camí Mendoza també ha parlat de la tasca del govern per millorar les instal·lacions esportives amb les subvencions que es puguin aconseguir i ha avançat que properament s’iniciaran obres importants per reparar les goteres dels dos pavellons.

Finalment, el president del Cambrils Club d'Hoquei, Jordi Fernández, ha agraït la confiança de la Federació i el suport de l’Ajuntament de Cambrils i ha explicat els detalls de la Copa Catalana d’aquest cap de setmana i del  23è Torneig d’Hoquei Base Cambrils que es disputarà els dies 14, 15 i 16 de juny. 

La Copa Catalana està organitzada per la Federació Catalana de Patinatge i el Cambrils Club d’Hoquei, amb el suport de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils. La competició comptarà amb la participació de 16 equips d’arreu de Catalunya (4 per categoria), entre els quals hi ha Arenys de Munt, Prats Lleida, Reus, Noia Freixenet, Mollerussa, Palafrugell, Voltregà i Cerdanyola. El dissabte es jugaran els partits d’Aleví i Juvenil i diumenge els de l’Infantil i Júnior. 

D’altra banda, el 23è Torneig d’Hoquei Base Vila Cambrils es disputarà els dies 14, 15 i 16 de juny i reunirà uns 300 esportistes de més d’una trentena d’equips de municipis com Badalona, el Vendrell, Reus i fins i tot Getxo (País Basc) i una destacada representació del club cambrilenc (11 equips). Els horaris del torneig seran divendres de 15:30 a 21h, dissabte de 9:30 a 20h i diumenge de 9:30 a 13h. A més, dissabte a les 20h el Sènior disputarà un partit amistós contra el Sant Josep de Badalona.