La celebració organitzada per CECOSECT se celebrarà el dissabte 26 d’octubre al resort Estival Eldorado

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

Cambrils acollirà la 5a Nit del Comerç del Camp de Tarragona el dissabte 26 d’octubre. La celebració està organitzada per la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT) amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein; el president de la Unió de Botiguers (UBC), Tomàs Sierra; el president de CECOSECT, Ferran Milà, i el secretari, Marcel Folch, han presentat avui la cinquena edició d’aquesta trobada anual que reunirà al voltant de 200 botiguers i botigueres al resort Estival Eldorado.

L’alcaldessa de Cambrils ha destacat la importància d’acollir un esdeveniment d’aquestes característiques, ha defensat el comerç de proximitat que caracteritza i diferencia Cambrils i també ha posat en valor la seva funció social. El regidor de Promoció Econòmica ha reconegut la bona tasca de la Unió de Botiguers de Cambrils per potenciar el comerç cambrilenc al territori i ha explicat el treball conjunt realitzat amb la regidoria de Promoció Econòmica.

Per la seva part, el president de CECOSECT ha destacat el paper de la Unió de Botiguers de Cambrils dins de la Confederació i en la seva pròpia creació i ha reivindicat la necessitat de treballar de manera transversal per donar suport als comerços. Finalment, el secretari ha donat tots els detalls de l’esdeveniment.

La festa, que començarà a les 20:30 hores, consistirà en una recepció, l’entrega de premis i el posterior sopar. Per una banda, cadascuna de les associacions de comerciants del Camp  de Tarragona adherides a CECOSECT concediran un guardó a un establiment del seu àmbit territorial per reconèixer la seva excel·lència, trajectòria laboral i implicació en el món associatiu.

Per altra banda, la Confederació lliurarà els premis Rafel Tatay a institucions o persones que hagin col·laborat especialment en el comerç i el seu teixit associatiu. La CECOSECT agrupa 25 associacions de comerciants de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès i el Tarragonès.