També es disputaran a Cambrils la Copa Catalunya d’Hoquei Fem17 del 13 al 15 de maig i la Copa Seleccions de Catalunya Fem13 el 21 de maig

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, Natàlia Pleguezuelos; el delegat territorial de la Federació Catalana de Patinatge, Benedicte Piquer; el president del Cambrils Club Hoquei, Jordi Fernández, i la vicepresidenta, Laura Piñol, han presentat avui en roda de premsa els tres principals campionats de Catalunya d’hoquei femení, que es disputaran al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.

Del 13 al 15 de maig es jugarà el Campionat de Catalunya d’Hoquei Fem17 i la Copa Catalunya d’Hoquei Fem17 i el proper diumenge 21 de maig es portarà a terme la Copa Seleccions de Catalunya Fem13. Tota la informació de les competicions i els horaris dels partits es pot trobar al web de la Federació: http://www.hoqueipatins.fecapa.cat.

La regidora d’Esports ha destacat l’aposta per l’esport femení i ha afirmat que és un orgull per Cambrils acollir un campionat que reunirà els millors equips de Catalunya. “Estic segura que durant aquests dies podrem veure hoquei de gran qualitat, i que serem tots partícips de grans mostres d’educació, esportivitat i joc net; tots ells valors importants per a infants i joves que l’esport ha servit per canalitzar”, ha conclòs la regidora.

Els campionats organitzats per la Federació i el Cambrils Club Hoquei contribueix a posicionar Cambrils com a municipi de referència en l’organització d’esdeveniments esportius a nivell català i estatal, alhora que el reforça com a destinació de turisme esportiu, familiar i gastronòmic.

Cambrils

acollirà el Campionat de Catalunya d’Hoquei femení Fem17 aquest cap de setmana