Aquest campionat, que es disputarà en dos grups de quatre equips cada un, és el millor campionat d’hoquei base català

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Cambrils Club Hoquei ha estat designat per la Federació Catalana de Patinatge organitzador del XXXIII Campionat d’Hoquei Patins en categoria Júnior. El campionat, que se celebrarà a Cambrils, està designat com el millor d’hoquei base català.

La competició es desenvoluparà des del divendres 24 d’abril a les 16 hores fins el diumenge 26 a les 18:15 hores, moment en què es preveu tingui lloc la final del Campionat.  Aquest es disputarà en dos grups de quatre equips cada un. Un cop finalitzada la lligueta, els dos primers equips de cada grup es creuaran en les semifinals i els vencedors jugaran la final.

Els clubs que han accedit per classificació en aquest campionat són els següents: F.C.Barcelona, C.P. Vic, C.E.Noia, C.P Voltregà, P.H.Sant Cugat, C.H.Lloret, C.P. Caldes i C.P Tordera.

Durant els tres dies de competició es podran veure els millors jugadors júnior. Molts dels esportistes que participaran en aquest campionat ja estan jugant en categories nacionals, com la primera nacional espanyola i l’Ok Lliga, màxima competició estatal.