La tercera edició de l’esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 29, 30 d’abril i 1 de maig

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Parc de Pinaret de Cambrils recupera CambriBike el cap de setmana del 29, 30 d’abril i 1 de maig. Avui s’ha presentat el programa de la tercera edició d’aquest esdeveniment organitzat pel Patronat de Turisme de Cambrils i l’Ajuntament, amb la col·laboració tècnica de les empreses i entitats ciclistes del municipi, que ofereix un cap de setmana farcit de propostes ciclistes de totes les disciplines i sobretot, per a les totes les edats, dels 0 al 99 anys.

La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora de Turisme, Yolanda Burgos; la regidora d’Esports, Natalia Pleguezuelos, i responsables de les empreses Naturetime, Rodabike, la Penya Cicloturista de Cambrils i l’Associació Solidària Pedals Non Stop, que han estat les encarregades de l’organització tècnica de les diferents propostes del programa, en un exemple més de la potència de la col·laboració pública i privada que es treballa a Cambrils.

D’aquesta manera, es recupera una de les propostes que fusionen turisme i esports com aposta estratègica, i ajuden a consolidar encara més el posicionament de Cambrils com una Destinació de Turisme Esportiu, certificació de l’Agència Catalana de Turisme amb la que compta el municipi des del 2013.

El programa inclou propostes d'educació viària per als nens i nenes, marxes de btt, de gravel, i de carretera, dos eliminators (una per adults i una per kids), a més de la Festa de la Bicicleta pels carrers de Cambrils, un open btt kids o una marxa kids mini amb la participació de petitons dels 0 al 6 anys.

A més, la zona expositiva, música, activitats per a nens com un contacontes molt especial, un espectable familiar i molta animació garantiran un cap de setmana únic per venir al Parc del Pinaret i gaudir de la bicicleta. Una acció solidària a favor de la investigació de càncer infantil a favor de l’hospital Sant Joan de Deu de Barcelona complementarà la programació d’un dels esdeveniments més atractius vinculats a la bicicleta.

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha afirmat que CambriBike torna a posar a Cambrils al centre de la promoció cicloturista de la Costa Daurada. “Vam ser pioners en treballar a favor d’aquest esport com a estratègia turística des de fa més de 20 anys, i això es demostra amb un calendari de propostes farcit de competicions d’alt nivell com les que tindrem aquest cap de setmana amb l'arribada de la 6a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya i diumenge del campionat internacional de btt Scott Maraton Cup”, ha explicat l’alcalde.

Per la seva banda, la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, ha posat en valor l'especialització de Cambrils com una veritable Bike Paradise, una destinació líder en cicloturisme no només de la Costa Daurada, sinó de tot Catalunya, i ha explicat que aquesta aposta es demostra des del Patronat de Turisme amb la participació en un conjunt d'accions vinculades a la promoció del cicloturisme com la recent participació, justament la passada setmana, en dues fires especialitzades en cicloturisme: la fira de Copenhage i la fira de Milà. La regidora ha destacat especialment “l’altíssim interès del públic de la fira de Milà, amb presència de Cambrils com a únic municipi català juntament amb l'Agència Catalana de Turisme, que va donar un protagonisme i una eficàcia enorme a l'acció”.

Finalment, la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha agraït la participació de tots els empresaris col·laboradors tècnics en la definició del programa de CambriBike, i en l’aposta que fa tot el municipi a favor d’aquesta especialització de ciutat i de destinació turística.

Podeu trobar tota la informació i el programa a la web www.cambri.bike.

PROGRAMA

Divendres 29.04

De 17 a 20h- Expo BikeDe
De 17 a 20h- Circuit Educació Viària
20:00h- Inauguració CambriBike

Dissabte 30.04

9.00h- Marxa BTT
De 10 a 14h- Circuit Educació Viària
De 10 a 14h- Expo Bike
11.00h- Marxa Kids Mini (0-6 anys)
12.00h- Eliminators Edults
12.30h- Conta Contes

16.30h- Marxa Gravel
16.30h- Open BTT Kids
De 17 a 20h- Circuit Educació Viària
De 17 a 21h- Expo Bike
18.30h- Espectacle familiar
19.00h- Spinning Pedals Non Stop (activitat solidària)
19.30h- Eliminator Kids

Diumenge 01.05

8.00h- Marxa Cicloturista carretera
De 10 a 14h- Circuit Educació Viària
De 10 a 14h- Expo Bike
10.30h. Festa de la Bicicleta
12.00h- Spinning Pedals Non Stop (activitat solidària)
13.00h- Vermut Fi de Festa