El xef cambrilenc Damià Capafons va dur a terme la darrera demostració de cuina en directe després de les celebrades als restaurants La Palmera de la Llosa i Can Solé

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

El passat dimarts 12 de maig per la tarda es va dur a terme la darrera cuina en directe de les Jornades del Romesco de Cambrils en què 15 persones es van donar cita al restaurant Cal Tendre. El xef cambrilenc Damià Capafons va cuinar per als assistents un rap arromescat amb papada i un suquet de romesco més tradicional que van poder degustar després entre tots.

En total, han passat 42 persones per les tres cuines en directe de les Jornades del Romesco de Cambrils que és la capacitat màxima. Molts dels participants són repetidors i fidels seguidors d’aquesta activitat que fa uns anys es va començar a dur a terme a Cambrils coincidint amb jornades gastronòmiques.

Les jornades del Romesco finalitzaran el diumenge 17 de maig. Fins aleshores, els 32 restaurants participants seguiran oferint els menús amb el romesco com a principal protagonista.