Més de la meitat de les classes i tallers organitzats ja tenen totes les places ocupades. La Setmana Tecnològica, el pàdel surf i el taller de bateria són algunes de les propostes que han tingut més èxit. Segueixen obertes les inscripcions per les activitats Lego Mindstorms + Mbot, escacs, intel·ligència emocional i teatre i expressió corporal.

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

Les propostes d’estiu per a joves del programa L’Estenedor de Cambrils han tingut molt bona acollida. Ja s’ha penjat el cartell de complet en 10 de les 18 activitats que s’ofereixen.

Les que han tingut més èxit fins ara i han esgotat places són la Setmana Tecnològica, Aplicacions mòbils i realitat virtual, el taller de tècniques d’estudi, les classes de repàs, preparació al First, el Pàdel Intermig, el Pàdel Surf, el Caiac, el taller de pintura i el taller de bateria. També ha tingut molt d’èxit entre els joves el torneig de la play, que fins al moment té un total de 36 inscripcions.

Encara queden algunes places lliures de la resta d’activitats així com del Campus tecnològic de Lego Mindstorms + Mbot, introducció als escacs, el Taller d’intel·ligència emocional i el Taller de teatre i expressió corporal. Es tracta d’activitats que comencen a finals de juliol o a l’agost, i per tant les inscripcions segueixen obertes. L’unica activitat del programa que s’ha hagut d’anul·lar per falta d’inscrits ha estat el taller de salsa i bachata.

Totes les activitats del programa l’Estenedor, contemplat al Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, estan subvencionades pel Departament de Joventut i compten amb preus assequibles.  El programa del Departament de Joventut, que es porta a terme els mesos de juliol i agost, ofereix propostes creatives, d’oci, salut, educació i música pensades per joves a partir de 12 anys.

Els interessats es poden inscriure al Servei d’Informació Juvenil de Cambrils (SIJ), a l’avinguda Horta de Santa Maria, 14, planta baixa. Per a més informació també poden trucar al 977 79 42 17 o bé enviar un correu electrònic a joventut@cambrils.org