Segueix les xarxes socials de l'Ajuntament de Cambrils, estigues al dia de tota la informació municipal i guanya entrades pel Festival Internacional de Música de Cambrils. Ens trobaràs a https://www.instagram.com/ajcambrils i https://www.facebook.com/ajcambrils

  • Categoritzat com: Comunicació

Ajuntament de Cambrils

Domicili social: Plaça de l’Ajuntament, 1

CIF: P4303800I

Adreça de correu electrònic: prs@cambrils.cat

2. Dates de començament i finalització de la promoció

La promoció de les entrades pel FIMC 2018 durarà de l’11 de juliol fins al 8 d’agost de 2018.

3. Mecànica de la promoció i requisits de participació

KASE.O (inici 11 juliol - fi 20 juliol)

SORTEIG | Amb els quatre conceptes que et donem –Vers, Cambrils, Música i Fornite— improvisa una rima i envia'ns el vídeo. Tots els vídeos que participin es penjaran a les xarxes socials, i el més votat guanyarà dues entrades per al concert de KASE.O. Només s'acceptaran les gravacions fins al 20 de juliol. Del 20 al 24 de juliol es podran votar els vídeos penjats i el 24 de juliol anunciarem el guanyador o la guanyadora.

Per poder guanyar cal que segueixis un dels perfils oficials de l'Ajuntament:

Instagram a https://www.instagram.com/ajcambrils

Facebook a https://www.facebook.com/ajcambrils

Condicions per participar: Ser major de 18 anys i seguidor de la pàgina de Facebook o Instagram del consistori.

MIGUEL POVEDA (inici 23/07 - fi 31/07)

SORTEIG |Vols guanyar dues entrades per al concert de Miguel Poveda? És molt fàcil! Per participar només cal que segueixis el Facebook o l'Instagram de l'Ajuntament i que etiquetis en aquesta publicació amb qui aniries al concert. El 31 de juliol anunciarem en un altre post el guanyador o la guanyadora.

Condicions per participar: Ser major de 18 anys

DAVID BISBAL (inici 12/07 - fi 26/07)

SORTEIG | Si t'agrada David Bisbal, aquesta és la teva oportunitat d'anar al concert. Per participar en el sorteig d'entrades, només cal que li gravis un missatge al David i ens enviïs el vídeo. La gravació que aconsegueixi més comparticions guanyarà dues entrades! Consulta les bases del concurs al web de l’Ajuntament. L’1 d’agost anunciarem en un altre post el guanyador o la guanyadora.

Per poder guanyar cal que segueixis un dels perfils oficials de l'Ajuntament:

Instagram a https://www.instagram.com/ajcambrils/

Facebook a https://www.facebook.com/ajcambrils/

Condicions per participar: Ser major de 18 anys, seguir el perfil de Facebook de l'Ajuntament. Només s'acceptaran gravacions fetes fins el 26 de juliol.

JUANES (inici 25/07 - fi 01/08)

SORTEIG |Vols guanyar dues entrades per al concert de Juanes? És molt fàcil! Per participar només cal que segueixis el Facebook o l'Instagram de l'Ajuntament i ens expliquis en aquesta publicació per què hi vols anar i etiquetis amb qui hi aniries. L’1 d’agost anunciarem en un altre post el guanyador o la guanyadora.

Condicions per participar: Ser major de 18 anys i seguidor de la pàgina de Facebook o Instagram del consistori.

SWEET CALIFORNIA (inici 11/07 - fi 07/08)

SORTEIG | Es busca el Gruppie Dad o la Gruppie Mom més musicals de Cambrils! Si vols guanyar dues entrades per al concert de Sweet California, només cal que et facis un vídeo de 15 segons on apareguis amb el teu fill/a cantant la tornada d'una cançó d'aquestes artistes. Envia'l al Facebook o l'Instagram de l'Ajuntament i entraràs en el sorteig. El 7 d’agost anunciarem en un altre post el guanyador o la guanyadora.

Per poder guanyar cal que segueixis un dels perfils oficials de l'Ajuntament:

Instagram a https://www.instagram.com/ajcambrils/

Facebook a https://www.facebook.com/ajcambrils/

Condicions per participar: Ser major de 18 anys i seguidor de la pàgina de Facebook o Instagram del consistori.

LA PEGATINA (inici 31/07 - fi 06/08)

SORTEIG |Vols guanyar dues entrades per al concert de La Pegatina? És molt fàcil! Per participar només cal que segueixis el Facebook ol'Instagram de l'Ajuntament i comentis en aquesta publicació amb qui aniries al concert i la comparteixis al teu mur de manera pública. El 6 d’agost anunciarem en un altre post el guanyador o la guanyadora.

Condicions per participar: Ser major de 18 anys i seguidor de la pàgina de Facebook o Instagram del consistori.

BUNBURY (inici 01/08 - fi 08/08)

SORTEIG | T'agrada Bunbury? Si vols guanyar dues entrades per al concert, aquesta és la teva oportunitat. Només cal que ens comentis en aquesta publicació la teva cançó preferida de Bunbury i etiquetis a la persona amb qui aniries al concert. El 8 d’agost anunciarem en un altre post el guanyador o la guanyadora.

Condicions per participar: Ser major de 18 anys i seguidor de la pàgina de Facebook o Instagram del consistori.

4. Data de realització de la promoció i nombre de guanyadors

Segons cada concert hi ha una data.

5. Notificació als guanyadors

El guanyador/a serà esmentat en la mateixa publicació on ha participat. Una vegada anunciem el premiat/a haurà de contactar-nos en 48h. Si el guanyador no ha contactat amb l'organitzador transcorregudes 48 hores, el premi s'atorgarà al primer suplent, qui tindrà 24 hores més per comunicar-se amb l'organitzador. Si en 72h ningú s'ha posat en contacte amb l'organització el premi es considerarà desert.

6. Cessions de drets d'imatge i/o propietat intel·lectual del guanyador o guanyadors

Els guanyadors i suplents hauran d'acceptar que el seu nom d'usuari i foto de perfil pública de Facebook o Instagram es publiquin en els perfils o altres llocs web de l'organitzador per comunicar els guanyadors de la promoció.

7. Post o comentaris

No estaran permesos els comentaris el contingut dels quals es consideri inadequat, que siguin ofensius, injuriosos o discriminatoris o que poguessin vulnerar drets de tercers.

Fins i tot pot preveure's la possibilitat d'eliminar aquestes publicacions o fins a desqualificar als participants que incloguin continguts ofensius.

8. Pròrrogues o suspensions

L'organització pot cancel·lar o anul·lar el sorteig promocional per causes de força major.

9. Desqualificacions i penalitzacions

L'organització té la possibilitat de donar de baixa o desqualificar a usuaris que incompleixin les regles de la promoció o de penalitzar en cas que algun participant hagués actuat de manera fraudulenta. Per exemple, en cas que un usuari utilitzi múltiples comptes.

11. Exoneració de responsabilitat de l'organitzador en cas d'incompliment dels participants

L'organització no es fa responsable de l'ús que faci el guanyador o guanyadora del concurs.

12. Protecció de dades de caràcter personal

L'organització d'aquesta promoció obtindrà les dades dels guanyadors i els suplents, així com les seves fotos de perfil públiques. Aquestes dades s'incorporaran a un fitxer de promocions de l’Ajuntament de Cambrils, aquestes dades no se cediran a tercers i a qualsevol moment podran tenir accés, rectificar, cancel·lar i oposar-se (ARC).

13. Contacte i reclamacions

Els participants podran contactar amb l'organitzador a través d'un correu electrònic a prs@cambrils.cat para qualsevol dubte o reclamació.

14. Acceptació de les bases

Els usuaris d’Instagram o Facebook acceptaran aquestes bases legals pel fet de participar en la promoció.