La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils continua apostant per aquesta activitat que en 15 anys ha acollit 114 espectacles i 18.401 espectadors de totes les edats

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils organitza de nou el cicle de teatre familiar “Diumenges al Teatre”. Es tracta d’una activitat consolidada des de fa 15 anys i adreçada principalment als menuts de la casa però de la qual realment en gaudeixen tant grans com petits. Al llarg d’aquests 15 anys de teatre familiar a través d’aquest cicle s’han programat 114 espectacles sumant un total de 18.401 espectadors de totes les edats.

D’aquesta manera, es continua apostant per aquesta activitat, que un diumenge al mes, apropa les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge i l’entreteniment a les famílies i al mateix temps els hi permet viure i compartir uns moments màgics.

En aquest proper cicle, de gener fins abril, la programació contempla 4 espectacles que inclouen una oferta variada dins les arts escèniques: màgia, circ, titelles, històries i moltes rialles. Un cop més, es comptarà amb el suport de les entitats locals de teatre com és el grup de Teatre la Teca.

El preu de l’entrada per a cada un dels espectacles és de 4 €.

El calendari

Tots els espectacles tindran lloc a les 18 hores al Teatre del Casal Parroquial,  plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils.

 

24/01/2016

Forani Teatre presenta

VALENTINA

Valentina no és una nena com les altres, el seu gran somni és volar, està trista perquè el seu pare no es pren seriosament la idea de volar. Però gràcies a uns divertits ratolins una sàvia cigonya aprendrà a volar. Una història sobre la valentia d’intentar l’impossible.

 

21/02/2016

Cia. Sebas presenta

ALONE

Alone és la història d’un nàufrag. Tempesta, mar, onades, vent... un paquet que sura, restes del naufragi, un home que s’hi enfila i davant dels ulls dels espectadors, on abans hi havia mar, apareix una illa.... i comença una nova vida.

 

20/03/2016

Cia. Xicana presenta

XICANA

La Xicana és una pallassa tendra i innocent que vol fer màgia, però sempre s’equivoca. Ven la  màgia quan no n’hi ha i quan no la ven se li escapa.

Tothom es pot equivocar, no hem de tenir por al fracàs. Mitjançant la col·laboració podem aconseguir el que vulguem, fins i tot fer màgia.

 

17/04/2016

JAM presenta

EL GRIPAU BLAU

El Pol es troba al traster de casa seva i el seu millor amic, en Mixa, ha desaparegut. Decideix anar a buscar-lo fora de casa seva i així emprèn un viatge on viurà una gran aventura.