Una quarantena de joves han presentat ja les seves maquetes per poder participar en el certamen

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

El Passeig de les Palmeres serà l’escenari des de les 17h de demà dissabte del Concurs de Dj’s AMEC “Ciutat de Cambrils”. Es tracta de la 8a edició del concurs de Dj’s, un concurs que segueix aixecant una gran expectació entre el públic, arribat d’arreu. L’Ajuntament de Cambrils, a través de la regidoria de Joventut, col·labora en aquest esdeveniment que organitza l’entitat AMEC Cambrils.

Per participar en el concurs cal realitzar una sessió de més de 50 minuts i pujar-la als portals Mixcloud o Soundcloud. Els estils participants són techno, minimal, house i drum & bass.  El concurs està obert a nivell estatal per a joves majors de 16 anys.  Les bases del concurs es poden consultar al Facebook Amec Cambrils.

Els participants compten amb un escenari totalment professional en aquest concurs que esdevé un bon aparador per mostrar el seu  talent. Un any més, els organitzadors han rebut prop d’una quarantena de maquetes entre les quals es seleccionen als participants del concurs. Membres de l’AMEC també integraran el jurat i decidiran quins seran els tres primers classificats que rebran un premi en metàl·lic. El guanyador, a més, podrà participar en el Festival Internacional de Música Electrònica: Sunfec Festival, que organitza l’AMEC el proper 12 de setembre.

Atès el relleu que està assolint el certamen però també conscients i preocupats per l’entorn i el descans del veïnat, l’organització orientarà un any més el concurs en direcció al mar, per minimitzar així la contaminació acústica.

 

Històric de guanyadors

En els set anys de concurs els guanyadors han estat:

-          Albert Tàpies (Anglesola, Lleida)

-          Ramon Holgado (La Gornal, Tarragona)

-          Genaro Technaro (Ponts, Lleida)

-          Pau Roca (Barcelona)

-          Miquel Àngel Fiol (Mallorca)

-          Javier De Rubio (Barcelona)

-          Albert Salvatierra (Lleida)