Un espectacle familiar, la gran novetat d’enguany

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

El programa d’actes de la Festa Major de la Immaculada comença avui, 1 de desembre, amb l’encesa de l’enllumenat de Nadal. Enguany aquest acte s’ha potenciat amb noves sorpreses pensades especialment pels més petits.

 

Les novetats d’aquest any són l’encesa prèvia d’espelmes i l’espectacle familiar “Gresca Nadalenca” del grup DPARRANDA.

 

L’acte començarà a les 18 hores a la plaça de l’Ajuntament. Després de l’encesa de les espelmes, benvinguda de l’alcaldessa, Camí Mendoza, i posteriorment, s’encendrà l’enllumenat de Nadal.

 

A continuació, més de 80 nens i nenes dels tres cors de l’Escola Municipal de Música (Petits Cantors i Kodaly) i el Cor Infantil Verge del Camí, dirigits per Maria del Mar González, Reyes Gil i Esperança Miguel, acompanyats al piano per Andrés Moya, cantaran “L’arbre de Nadal”, “Nadal a casa”, “Nadal en banyador” i “Rock de Nadal”. A continuació, la gresca estarà assegurada amb l’espectacle familiar.

 

Com és habitual en els darrers anys, la mateixa brigada municipal ha estat l’encarregada d’instal·lar els llums de Nadal. Els treballs per tenir-ho tot a punt per l’encesa van començar la primera setmana d’octubre.

 

Cada any s’adquireixen nous elements de decoració nadalenca per anar renovant progressivament els més antics. Enguany s’estrenaran llums a la façana marítima, al Nou Cambrils, al Molí de la Torre, a l’Avinguda Diputació, a més de la nova decoració que s’ha instal·lat a la façana de l’Ajuntament.