El torneig infantil més multitudinari del planeta reuneix a Cambrils més de 1.900 jugadors i jugadores d’un centenar d’equips d’arreu del món. El passat dissabte l’alcalde va fer el servei d’honor per inaugurar l’esdeveniment, que s’allargarà fins el 16 d’abril.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme
  • Serveis associats: Cambrils Esport

La 17a edició del Mundialito de futbol infantil va arrencar dissabte a la tarda amb el servei d’honor a càrrec l’alcalde, Oliver Klein, que va inaugurar l’esdeveniment esportiu acompanyat de la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos; la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, i els organitzadors, Ricardo Godoy i Nilda Gutiérrez, a més dels i les representants de la FEHT i dels diferents clubs participants.

L’alcalde i les regidores van aprofitar el dia per visitar el Mundialito Center, ubicat dins la carpa de la zona esportiva, on van coincidir amb el equips del Milan AC i el Levante, que s’estaven acreditant. En l’intercanvi d’impressions, els jugadors/es i entrenadors/es es van mostrar molt il·lusionats i amb moltes ganes de participar en aquest torneig mundial després de dos anys de pausa per la pandèmia.

El campionat va començar ahir diumenge amb els partits de la primera fase de 9 a 13 hores i de 15h a 20 hores per totes les categories participants de futbol 11 i futbol 7, que es van jugar malgrat la pluja de primera hora del matí. A partir de dimecres es disputarà la segona fase (eliminatòries i vuitens) i entre dijous i divendres es jugaran els partits de quarts i semis. El divendres i el dissabte hi haurà les finals i dissabte en acabar se celebrarà la cerimònia de cloenda amb el lliurament de premis.

Aquest campionat internacional de futbol infantil reuneix a Cambrils més de 1.900 jugadors i jugadores d’entre 6 i 13 anys d’un centenar d’equips procedents d’Estats Units, Mèxic, Canadà, Romania, Itàlia, Noruega, Marroc, Espanya o França, entre altres. Alguns dels clubs participants són l’Atlético de Madrid,  València,  Llevant, FC Barcelona, Málaga CF, RC Espanyol, Juventus, Milan AC, Girona CF, Club Amèrica i altres equips de l’entorn, així com el club local UCF Cambrils.