Sessió de zumba el 4 de juliol a les 17.30 h al passeig de les Palmeres. Als participants se’ls demana el donatiu d’un paquet de sis litres de llet, que es destinaran a les famílies vulnerables de l’entorn

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El passeig de les Palmeres de Cambrils acollirà aquest dissabte 4 de juliol una sessió solidària de zumba amb el doble objectiu de fer exercici i recollir aliments per a les famílies més vulnerables de la zona. L'activitat està coorganitzada per Creu Roja, l'Ajuntament de Cambrils i l'Institut Municipal d'Esports de Cambrils.

Es tracta d’una proposta lúdica i esportiva oberta a tothom i només es demana el donatiu d'un paquet de sis litres de llet que Creu Roja destinarà a les famílies vulnerables de l'entorn, en el marc dels programes de lluita contra la pobresa de la institució.

L'activitat començarà a les 17.30 h i serà dirigida per monitors professionals. La zumba és una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de ball. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, fet que permet que sigui una activitat oberta a tothom, independentment de les seves característiques físiques, i molt popular.

El concert s’emmarca en l'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil, una iniciativa impulsada per la Creu Roja, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l'actual situació d'emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància. Les dades del 8è Observatori de Vulnerabilitat constaten que 9 de 10 famílies amb fills ateses per Creu Roja a la província de Tarragona pateixen inseguretat alimentària i, a més, un 60% d’aquestes no gaudeix d’una dieta òptima.