L’escriptora aborda la vellesa des de la pura ficció amb dosis d’humor negre. La setmana que ve també hi haurà la presentació del llibre infantil “Els contes del mar” escrit i il·lustrat per Lluïsa Piñol.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils acabarà l’any amb la participació de dues escriptores, que visitaran l’equipament la setmana que ve per parlar de les seves darreres obres.

La primera serà Antònia Carré-Pons amb el recull de relats “Com s’esbrava la mala llet”, que aborda la vellesa des de la ficció amb dosis d’humor negre i sempre amb una tranquil·litat als antípodes del sentimentalisme. La tertúlia es portarà a terme dilluns, 17 de desembre, a les 19 hores, amb la col·laboració de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

El dimecres, 19 de desembre, a les 18 hores, serà el torn de l’escriptora i il·lustradora Lluïsa Piñol, que presentarà el llibre infantil “Els contes del mar”. És un recull de contes en lletra gran per a infants que s’inicien en la lectura, que Piñol va començar a escriure quan el seu fill era petit i que va prosseguir i concloure després d’haver compartit moments de la infantesa de les seves dues nétes.

El mes de desembre ha arribat farcit d’activitats a la Biblioteca. Va començar el dissabte dia 1 amb l’estrena del nom de Josep Salceda i Castells i va continuar amb els actes de l’Any Pompeu Fabra.

El programa es completarà amb dues sessions de contes en anglès a càrrec d’alumnes de la Universitat Rovira i Virgili (14 i 20 de desembre), el lliurament dels premis del 6è concurs de punts de llibre del Barri de l’Estació (14 de desembre), les trobades setmanals dels dilluns del Club de Lectura Fàcil i les dels dimarts de Llegim +, dues noves trobades del grup de conversa en anglès, i les sessions mensuals dels Clubs de Lectura Infantil i Juvenil.