El cicle té per objectiu la millora de les habilitats comunicatives de la comunitat educativa

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Cambrils tanca el cicle de xerrades de l’Escola de Mares i Pares amb una conferència de l’escriptora i periodista Anna Manso. L’objectiu d’aquest cicle ha estat dotar a les AMPA de les escoles locals de recursos perquè siguin agents actius i decisius en la comunitat educativa i transmetre a les famílies els coneixements indispensables per a la millora de les habilitats educatives.

Durant tot el curs s’han programat un total de dotze xerrades col·loqui sobre temes diversos: “Com millorar la comunicació i la relació amb els nostres fills i filles adolescents”, “Dir no també educa”, “Intel·ligència Emocional”, “Com ajudar els fills en els estudis” o “La relació entre germans”.

Professionals de l’àmbit de l’educació i la pedagogia han format part d’aquestes jornades que han finalitzat amb l’esperada intervenció de la periodista i escriptora Anna Manso, autora del llibre “La pitjor mare del món. El manual”. En ell, Manso reivindica la imperfecció com un procés més de la paternitat.

Pla Local d’Inclusió Social

L’Escola de Pares i Mares és un dels programes previstos en el marc del Pla Local d’Inclusió Social on, a través d’una jornada participativa, la comunitat educativa va demanar desenvolupar aquesta escola. Per fer-ho possible, l’Ajuntament de Cambrils va signar un conveni amb la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya), que aporta els temes i especialistes d’aquestes jornades.