El programa arriba a la 9a edició amb 26 activitats creatives, de formació personal, robòtica, idiomes, oci i esportives

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

Els joves de Cambrils, de 12 anys a 30 anys, podran participar al llarg d’aquest estiu a les 26 activitats subvencionades del programa L’Estenedor.

 

Totes les activitats del programa, contemplat al Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, estan subvencionades pel Departament de Joventut i compten amb preus assequibles, entre la gratuïtat, 5€, 10€, 15€, 20€ o 27€.

 

Les activitats són de dia, setmanals o mensuals amb temàtiques que giren entorn de la salut, la formació personal, l’art, la robòtica, els idiomes i les activitats lúdiques i esportives.

Una de les activitats està programada conjuntament amb el departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, Aventura’t, consistent en una programació d’activitats esportives variades amb una activitat estrella a la setmana (banana, inflables a l’aigua, pàdel surf, caiac, jumpland...).

 

Per a totes les activitats, els interessats es poden inscriure a partir del dilluns 3 de juny al Servei d’Informació Juvenil de Cambrils (SIJ), a l’avinguda Horta de Santa Maria, 14, planta baixa. Per a més informació també poden trucar al 977 79 42 17 o bé enviar un correu electrònic a joventut@cambrils.org.