Exposicions, dinars de germanor, sortejos, teatre i concursos en el programa d’actes d’aquestes jornades organitzades per l’Associació de Dones de Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Des del proper dissabte 9 de maig i fins el dia 15, l’Associació de Dones de Cambrils-Amunt ha programat un ampli ventall d’activitats en motiu de les XXIX Jornades Culturals de les Dones Amunt.

Les activitats s’iniciaran doncs el dia 9 amb la inauguració de l’exposició dels treballs de les alumnes dels cursos 2014-2015 amb premis als millors treballs. L’exposició tindrà lloc al Centre Cultural Les Basses i finalitzarà amb un petit refrigeri per a tots els assistents.

L’endemà, se celebrarà el Dinar de germanor al restaurant Rovira per a sòcies, familiars i amics. La trobada estarà amenitzada per música en viu. Seguint amb els actes programats per aquella setmana, el dia 11 de maig, a les 17 hores, tindrà lloc “Plantes aromàtiques mediterrànies” a càrrec de Pilar Abellá, espai en què es sortejaran també aquestes plantes.

El dia 13 de maig, a les 17 hores, tindrà lloc un concurs de postres obert a totes les dones cambrilenques no professionals, amb 3 premis econòmics de 25, 20 i 15 euros. Tots els assistents berenaran les creacions del concurs acompanyades d’una copa de cava.

I encarant la recta final de les jornades, el dijous 14 de maig, a les 8 hores, des de la Pl. Creu de la Missió sortirà l’excursió a Girona per tal de conèixer les composicions florals el concurs que es desenvolupa en aquesta ciutat.  Els actes clouran el dia 15 de maig amb la xerrada “Preparació del cutis per a l’estiu” a càrrec de la perfumeria Gotta.

Teatre al Casal

Un dels actes centrals d’aquesta jornada és la representació de l’obra ‘¡Que viene la suegra!’ de Luis Coquard per part d’alumnes del taller de teatre de l’Associació al Teatre del Casal (Pl. De l’Església) el proper 12 de maig, a les 21 hores.

Les XXIX Jornades Culturals de les Dones Amunt compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, l’Institut Català de les Dones, el Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, ‘La Caixa’, i la Cooperativa de Cambrils.