Les activitats sobre la vida i obra de l’autor es portaran a terme el 26 d’abril a la tarda a l’Ateneu Juvenil

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Alumnat i Voluntariat per la llengua de Cambrils celebraran per Sant Jordi  l'Any Pompeu Fabra amb dues activitats simultànies: l'una de comprensió oral, per als alumnes de Bàsic i Elemental, i l'altra de dictat, per als alumnes d'Intermedi i Suficiència.

Les dues activitats tindran com a temàtica l'Any Fabra. Per tant, tant l'àudio com els dictats versaran sobre la vida i l'obra de l'autor. Després d'una ràpida correcció, es lliurarà un petit obsequi a les persones guanyadores de la comprensió oral i dels dictats.

Les proves es portaran a terme de 15:30 a 16:30 hores a la primera planta de l’Ateneu Juvenil de Cambrils (avinguda Horta de Santa Maria, 14). L’activitat, oberta a tothom, està organitzada per l’Oficina Local de Català amb la col·laboració del Departament de Cultura de l’Ajuntament. Les persones interessades poden participar tant en la comprensió oral com en els dictats, però cal inscripció prèvia a hmartinez@cpnl.cat.

D’aquesta manera, Cambrils se suma a l’Any Pompeu Fabra, coincidint amb els 150 anys del seu naixement i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana, per homenatjar el gramàtic més important de la llengua catalana, fer conèixer el seu llegat  i incrementar la qualitat del català.

Aquesta celebració és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, i la Direcció General de Política Lingüística, que convida institucions, ens locals i entitats de Catalunya i de tota l’àrea de la llengua catalana a compartir-la col·lectivament amb actes i iniciatives que reconeguin el gramàtic i la seva obra.