Al finalitzar les dues ponències, Alícia Vallespí va realitzar una dinàmica dels sis barrets, del Dr. Edward de Bono, per tal de fomentar el pensament paral·lel i en tota la seva amplitud

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

Motivats i amb l’energia i les ganes suficients per tal d’impulsar els seus propis projectes. Així sortien ahir els joves que van participar en la quarta sessió de Job Jov de Cambrils, impulsada pel Departament de Joventut.

Alícia Vallespí, psicopedagoga, professional coach, màster en coaching personal i especialista en formació, lideratge i comunicació, va pronunciar la xerrada ‘Crea les teves pròpies oportunitats’ en què va donar als joves algunes de les claus que cal tenir en compte per assolir amb èxit els objectius que ens plantegem. Entre altres consells, Vallespí va remarcar que cal centrar-se en aquelles coses que estan en la nostra zona de control i influència; cal que definim clarament els nostres objectius; cal que alimentem també l’autoestima saludable; és important dedicar el temps necessari a formar-se deixant la mandra a un costat; cal vèncer la por a allò desconegut, i és necessari enfocar el pensament des del present cap al futur, entre altres aspectes.

Per la seva banda, Pere Martí, cofundador de What About Technologies va pronunciar la conferència ‘Emprèn la teva pròpia aventura’. Martí va fer un repàs a allò que el va portar a fer un canvi professional i emprendre el seu propi projecte així com els motius que el van empènyer a afrontar aquesta decisió, allò que ha aconseguit així com els problemes i satisfaccions que ha hagut d’afrontar. L’empresa What About Technologies és una consultora tecnològica especialitzada en Data Management.

Al finalitzar les dues ponències, Alícia Vallespí va realitzar una dinàmica dels sis barrets, del Dr. Edward de Bono, per tal de fomentar el pensament paral·lel i en tota la seva amplitud. Les dues ponències van comptar amb una molt bona acollida per part de l’ampli grup de joves que hi van participar.

Properes trobades

Cal destacar que la propera trobada Job Jov de Cambrils se celebrarà el dia 17 de desembre, a les 19 hores a l’Ateneu Juvenil, i comptarà amb la participació d’Agustí López, director a Inspira Project qui pronunciarà la conferència ‘Posa la teva marca personal a la xarxa’; i l’experiència del jove Roger Solà, que portarà per nom el mateix que el seu projecte ‘El camí de la solidaritat’.