El tradicional esdeveniment anual, que ja es va haver de cancel·lar l’any passat, no es pot portar a terme a causa de la pandèmia. L’organització ha dissenyat un menú simbòlic per animar a la ciutadania a fer aportacions per donar continuïtat a la tasca social de l’entitat.

  • Categoritzat com: Comunicació Salut pública

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) ha organitzat un sorteig per recaptar fons per diferents projectes del Centre de Dia Mas Sabater de Reus, que ofereix servei d’atenció sociosanitària amb un enfocament multidisciplinari a persones afectades per l’esclerosi i altres malalties neurològiques progressives. Aquest sorteig es planteja com una taula 0 d’un sopar virtual i substitueix el tradicional sopar solidari que cada any la Fundació organitzava en un restaurant cambrilenc amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils i la col·laboració de nombroses persones, entitats i empreses.

Les persones que vulguin participar al sorteig i col·laborar en la causa solidària poden fer la seva aportació voluntària al número de compte de la Fundació ES82 2100 3419 442200042366 fins el dia 24 de març. En el justificant de la transferència caldrà fer constar com a beneficiari “FEM” i com a concepte “Sopar Cambrils” i un telèfon o un correu electrònic.

Un cop fet l’ingrés, des de la Fundació els faran arribar un número per participar al sorteig, que se celebrarà el 26 de març a les 18 hores, coincidint amb el dia que cada any se celebrava el sopar (el divendres abans de les festes de Setmana Santa). El sorteig es podrà seguir en directe a través del Facebook de la Revista Cambrils.  Per qualsevol dubte podeu contactar amb la fundació a través del correu electrònic sbove@fem.es o el telèfon mòbil 626269588.

La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat sense afany de lucre que vetlla i promou l’assistència de les persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple: crea i gestiona recursos, organitza campanyes divulgatives i donen suport a la investigació.

L’Ajuntament de Cambrils ha col·laborat en totes les edicions en l’organització del sopar amb la FEM. De fet, la ciutat va ser la primera població tarragonina que va donar suport a la realització d’aquestes campanyes.