El primer premi va recaure en la disfressa de ram de flors. L’original proposta va tenir com a recompensa un val de 50 euros a gastar a la botiga de joguines Rialles. El segon i el tercer premi es van emportar vals per un import de 30 i 20 euros.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

El Port de Cambrils va acollir ahir diumenge el concurs de disfresses infantils en l’acte central per a la canalla del Carnaval cambrilenc. El concurs, organitzat per la Nit d’Artistes de Cambrils (NAC), va comptar amb la participació de 72 xiquets i xiquetes del municipi, superant així amb escreix la xifra de 62 inscrits en l’edició de l’any passat.

Tots els infants van desfilar per la catifa vermella presentant les seves disfresses. Mentrestant, el jurat valorava aquelles que destacaven per la seva originalitat i la simpatia i gràcia de la canalla a l’hora de mostrar-les a tots els assistents.

El primer premi va recaure en una disfressa d’allò més original: un ram de flors ben guarnit. L’original proposta va tenir com a recompensa un val de 50 euros a gastar a la botiga de joguines Rialles. El segon premi va ser per a un xiquet que es va disfressar ‘del bé i del mal’ amb una proposta que el vestia meitat d’àngel i meitat de dimoni. El premi en aquest cas van der 30 euros per gastar a la mateixa botiga de joguines. I el tercer premi va ser per a una xiqueta que es va disfressar de nina retallable, obtenint un premi de 20 euros.

La resta d’inscrits també van rebre un petit obsequi per haver participat en el concurs i mostrat a tots els assistents les seves originals disfresses.