Més de 50 professionals de la barberia, perruqueria i estètica van oferir els seus serveis el passat diumenge al port de Cambrils. La campanya continua oberta i es poden seguir fent donacions fins el 30 de setembre a través de la pàgina https://tiquets.deixatprendreelpel.com.

  • Categoritzat com: Benestar Social i Inclusió

La setena edició de la campanya solidària “Deixa’t prendre el pèl” ha recaptat 17.543,21 euros entre les donacions prèvies i els diners recollits en la jornada de diumenge al Port de Cambrils. La iniciativa continua oberta i es poden seguir fent donacions fins el 30 de setembre a través de la pàgina web https://tiquets.deixatprendreelpel.com.

La recaptació d’enguany es destinarà a donar suport a les famílies amb persones afectades per l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), a través de la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, i amb la col·laboració de l’associació cambrilenca Swim For ELA. 

Els més de 50 professionals de la barberia, la perruqueria i l’estètica que hi van participar van realitzar un total de 615 serveis. A més es van vendre 87 tiquets d’activitats per les passejades en barca del Club de Rem i els tastets de Tiburón Crossfit. Els serveis de perruqueria i les activitats es van completar amb paradetes solidàries, un photocall i espai fotogràfic, música en directe, servei de bar i degustacions, fideuà de la Confraria de Cambrils i sortejos, entre d’altres.