Del 12 al 21 de juny, els establiments adherits oferiran una tapa i la cervesa patrocinadora per 2,5 euros

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

El Patronat de Turisme de Cambrils, Damm i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria han organitzat la ruta gastronòmica ‘La mar de tapes’ que es durà a terme del 12 al 21 de juny pel municipi. Un total de 38 establiments de Cambrils oferiran una tapa i una cervesa Estrella Damm per 2,5 euros.

En aquesta edició s’hi han sumat bars i restaurants de cuina molt diversa que oferiran una gran varietat de tapes, des de cuina japonesa fins a la cuina més tradicional cambrilenca. Tot un ventall de possibilitats per tal de satisfer els paladars més exigents. En definitiva doncs, es tracta d’una interessant proposta amb una varietat d’elaboracions i ingredients que potencien un dels àpats més nostres i internacionals: les tapes.

La iniciativa permet consolidar un cop més Cambrils com a capital gastronòmica de la Costa Daurada. Alhora, també permet donar el tret de sortida a la temporada d’estiu per tal de gaudir de les terrasses i dels establiments en família o amics. Cambrils i la tapa són doncs una perfecta combinació gastronòmica per a tots els paladars.

Els establiments participants són: A Lanterna, Barabar, Restaurant Pizzeria Bec d’Or, Camping La Llosa, Casa Macarrilla 1966, Color Café, Creperia El Gat, Daniel Salinas, Bar Delfos, Duomo Restaurant Pizzeria, El Café de la Tertúlia, El Colmado, El Dorado, El Dos, El Drac, El Escondite, El Morter, El Sorral, Frankfurt Xivarri, Icky’s, L’Espai, L’Original-Experiències Gastronòmiques, La Bellota, La Casa del Vermut, La Central, Restaurant La Galera Port Cambrils, La Taverna del Port, La Sacristia del Port, Bar Restaurant Les Fonts, Marro Cafè, Bar Restaurant Martínez, Okey, Petit Lekeitio, Portus, Restaurant Prick Thai, Sushi Hoshi, Taberna Lekeitio i Zero_Zero.

La millor tapa i els sortejos

La millor tapa es decidirà mitjançant una votació popular entre els participants de la ruta. Després de degustar la tapa, els comensals podran determinar quina ha estat per a ells la millor proposta. Per  tal de participar-hi, s’hauran de segellar prèviament sis degustacions diferents de les 38 que ofereix la ruta i omplir aquesta pàgina del llibret amb les dades personals per tal de dipositar-la després en qualsevol de les unes que disposen els establiments participants.

Entre totes les persones que emetin les seves votacions se sortejarà un sopar per a dues persones en un dels locals participants.

Podeu consultar més informació a www.gastronosfera.com