La trobada anual és la cloenda del programa d’activitats físiques adreçades a aquest col•lectiu de l’Institut Municipal d’Esports de Cambrils. L’alcaldessa, el regidor d’Esports i la regidora de Benestar Social han participat a l’acte que s’ha dut a terme després de la visita a les Caves Freixenet.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

La dotzena Trobada de la Gent Gran ha aplegat avui a Sant Sadurní d’Anoia vora 200 usuaris de les activitats físiques adreçades a aquest col·lectiu programades per l’Institut Municipal d’Esports de Cambrils (IMEC).

Els participants han visitat les Caves Freixenet en grups de 50. Després d’un breu audiovisual sobre la història de l’empresa, han entrat a la part més antiga de la cava, construïda el 1922, i han pogut conèixer el procés d’elaboració i com la tecnologia s’ha anat incorporant al mètode tradicional. A continuació, han recorregut en un petit tren les últimes ampliacions, on conviuen tradició i tecnologia punta. Finalment, han degustat diferents caves de la casa.  

En acabar, han dinat tots junts a la Fonda Neus amb l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i els regidors d’Esports, Lluís Abella, i Benestar Social, Lluïsa Rom.

Aquesta activitat està subvencionada per l’Institut Municipal d’Esports. El preu per persona era de 15 euros  per la visita guiada, el desplaçament, el dinar i un petit record de l’IMEC.

L’oferta esportiva específica per gent gran de l’IMEC consisteix en cursos de gimnàstica de manteniment i aquagym per  majors 60 anys. L’objectiu és afavorir el benestar, alleugerar possibles molèsties i fomentar les relacions socials per tal de millorar la qualitat de vida.