Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Cambrils Govern Obert
Informació econòmica
Dades Obertes
Participa
Esteu aquí: Inici / Cambrils Govern Obert / Dades Obertes

Què és Dades Obertes?

Dades obertes (Open Data) recull un catàleg inicial de dades públiques sobre temàtiques diverses que fan referència a la vida econòmica, social, esportiva o cultural de la ciutat. Sempre són dades d'accés lliure, actualitzades i en formats de fàcil accés. Com a ciutadà o com a empresa pots consultar, reutilitzar i redistribuir aquestes dades lliurement per desenvolupar nous serveis i eines que generin nous beneficis per a tu i per a la ciutat.

Què és ?

 

Open Data és una filosofia que té per objectiu posar a disposició de la societat les dades que gestiona l'administració pública en formats fàcils de manipular: son les dades del sector públic obertes i accessibles per a persones, empreses i organitzacions, per al seu ús i redistribució en benefici de tots.

Utilitza Open Data per generar noves dades, per crear nous serveis, per desenvolupar noves eines que generin beneficis econòmics i socials.

Avantatges ?

 

Ciutadà

Empreses

Administracions

És una eina d'informació i consulta eficient, detallada i verificable, que permet a la ciutadania conèixer millor tot allò que passa al voltant de la ciutat i en facilita la seva participació activa Qualsevol empresa o emprenedor pot analitzar, reutilitzar i redistribuir aquestes dades generant nous serveis, noves aplicacions web o per mòbil generant riquesa social i econòmica. Posar les dades publiques de la ciutat al servei de la ciutadania és un pas endavant de l'Administració cap a la transparència, alhora que promou un ús intel·ligent dels recursos en benefici de tothom.

 

Accedir al portal de

Comparteix
Ajuntament de Cambrils Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona) Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet