Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
iCambrils
PAES
Societat del Coneixement
e-Govern
Esteu aquí: Inici / SmartCity / Projectes / Plataforma

Plataforma

Plataforma desenvolupada íntegrament amb components de programari lliure per a qualsevol perque qualsevol ciutat la pugui adoptar directament per interconnectar sensors i actuadors que pugui desplegar-se a la ciutat. Creada per l'Ajuntament de Barcelona, Cambrils ha trobat en ella una aliada i una peça fonamental que conforma una part de la nova arquitectura tecnològica sobre la captura i unificació de la informació de ciutat, més enllà d'eines específiques i comercials que puguin existir.

La informació és un element fonamental en la nova economia així com el control i seguiment de la prestació dels nous serveis i per tant, clau en la presa de decisions.

És necessari la incorporació d'una eina funcional, oberta,  interoperable y fàcilment ampliable, compartint i reutilitzant la inversió pública i assegurant la independència en un àmbit tan estratègic. Així mateix, assegurar una sostenibilitat tècnica i econòmica del projecte.

 

Amb aquesta actuació, també s'estableixen aliances amb altres administracions públiques i Cambrils entra a formar part de la Comunitat Sentilo com a partner http://www.sentilo.io/xwiki/bin/view/Sentilo.About.Project/Partners

Comparteix
Ciutat Digital, Innovadora, Sostenible i Segura

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet