Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
iCambrils
PAES
Societat del Coneixement
e-Govern
Esteu aquí: Inici / SmartCity / Estratègia

Estratègia

L'estratègia de transformació de la ciutat s'explicita en el pla de “ciutat”, el Pla iCambrils, que analitza de forma holística tots els serveis de ciutat. A més, el pla iCambrils, s'ha elaborat de forma consensuada amb govern, oposició, tècnics municipals i de la mà de l’ecosistema econòmic i social de Cambrils. Es tracta d’un pla a llarg termini, una visió de futur a 10 anys i es dibuixa un mapa de ruta per assolir-la.

Metodologia

La metodologia inclou la definició d’objectius concrets, mitjançant diferents fases específiques que permeten identificar reptes, avaluar y prioritzar accions, així com establir objectius i estratègies, definint programes d’acció i de comunicació, estructurant elements interns i d’entorn que permetran impulsar i executar el Pla així com la mesura, avaluació i seguiment del grau d’avanç i la seva governabilitat.

Metodologia - Llegir Més

Marcs estratègics

Per garantir que el pla de ciutat intel·ligent tingui continuïtat a llarg termini és clau que estigui alineat als marcs estratègics existents, tant locals com autonòmics, nacionals i europeus.

Marcs estratègics - Llegir Més

Eixos estratègics

Eixos estratègics al voltant dels que s’ha estructural el Pla i els objectius operatius que es persegueix assolir amb el seu desplegament.

Eixos estratègics - Llegir Més

Programes

L’objectiu dels programes smart és estructurar el Pla en àmbits i fer-lo més entenedor. Es presenta una aproximació als reptes de manera transversal, no alineada amb la estructura organitzativa de la corporació municipal amb el doble objectiu de posar de relleu la importància d’aquests àmbits i de promoure el trencament de sitges organitzatives.

Programes - Llegir Més

Participació Ciutadana

La participació, dels ciutadans, les entitats, els agents econòmics de la ciutat i la resta d’agents urbans, és un dels pilars principals de les ciutats intel·ligents i un dels objectius principals de l’estratègia iCambrils.

Participació Ciutadana - Llegir Més

Comparteix
Ciutat Digital, Innovadora, Sostenible i Segura

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet