Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
iCambrils
iCambrils
Ciutat digital, innovadora, sostenible i segura
PAES
PAES
Eficiència energètica
Societat del Coneixement
Societat del Coneixement
e-Govern
e-Govern
Ajuntament obert 24 h x 365 dies l'any

iCAMBRILS

Ciutat Digital, Innovadora, Sostenible i Segura

El concepte Smart City, o ciutat Intel·ligent, ha aparegut en els darrers anys com a resposta als reptes que suposa la tendència mundial d’urbanització. Existeixen múltiples definicions de ciutat intel·ligent, els trets que la majoria tenen en comú són la sostenibilitat ambiental, social i econòmica de les ciutats, la promoció de l’eficiència en l’ús dels recursos i la dinamització econòmica.

iCambrils, neix de la necessitat d’una visió integral basada en la ciutat digital, innovadora, sostenible i segura que exigeix una transformació intel·ligent tant de l’administració, com dels serveis, com del model de ciutat. Aquest s’emmarca en la millora de la qualitat de vida, la sostenibilitat, la gestió i prestació eficient dels serveis i la innovació i la seva aplicació passa per la participació activa de les persones, redefinir models econòmics, com la col·laboració públic-privada i l’aplicació intensiva de noves tecnologies.

L’Ajuntament de Cambrils, amb la posada en marxa del projecte iCambrils, va iniciar l’octubre de 2014 un procés de transformació cap a un model de ciutat intel·ligent sota el marc de ciutat digital, innovadora, sostenible i segura.

RSS

Notícies

L’Ajuntament de Cambrils instal·la sis càmeres lectores de matrícules i vigilància a les vies ...
28/05/2019
L’empresa adjudicatària ja ha començat els treballs previs i la previsió és que els sistema estigui operatiu a finals de juny. L’objectiu és millorar la seguretat pública i la gestió de la fluïdesa del trànsit.
[+] veure totes les notícies
Ciutat Digital, Innovadora, Sostenible i Segura

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet