Seguretat i Higiene dels Aliments
FUNCIONS I ACCIONS:
1. Inspecció sanitària per el control i vigilància de: mercats Municipals o ambulants, comerç minorista de l' alimentació(permanent i no permanent), establiments de restauració col·lectiva social i comercial i tots aquells on s' emmagatzema, elaboren, transformen i/o manipulen els aliments.
2. Informar des del punt de vista tècnic-sanitari de les llicencies d' obres i/o obertures o altres autoritzacions administratives municipals necessàries per l' exercici de totes aquelles activitats objecte de control sanitari.
4. Fomentar l'educació sanitària de consumidors i empresaris en matèria de consum i higiene alimentaria.
5. Col·laborar amb els òrgans competents de l'execució de les mesures que poguéssim adoptar en l'aparició de qualsevol focus d'insalubritat, emergència, brot i alertes alimentaries.
6. Gestió de les denúncies, queixes i consultes produïdes per incompliments o no adequació: de les condicions higièniques i sanitàries dels establiments, les activitats i els serveis relacionats amb el manteniment de la salut alimentària i salut ambiental i de les condicions.
7. Creació del Registre Municipal d’Establiments Minoristes d’Alimentació, control i actualització.
8. Les activitats de control i inspecció sanitària estan subjectes a taxes