Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils

Premis literaris

XIV Premis Literaris Miquel Martí i Pol de poesia i Manuel Vázquez Montalbán de prosa

Cliqueu a la imatge de la dreta per descarregar-vos el llibret amb els textos premiats

Celebrem la catorzena edició dels Premis Literaris de Cambrils amb la participació del l’alumnat del nostre municipi.

L’art, i en aquest cas la literatura, és un mitja d’expressió que apel·la als sentits, les emocions, les experiències personals i la fantasia. La prosa i la poesia ens ofereixen l’oportunitat de veure amb una altra mirada, a enfocar amb altres perspectives. Ens enriqueix i ens dona eines per entendre el món, empatitzar amb altres maneres de ser i conèixer-nos millor a nosaltres mateixos.

Tot això ens han ofert els nostres petits, grans i joves autors. Amb una qualitat que fa palesa l’excel·lència dels ensenyaments i projectes educatius dels diferents centres educatius del nostre municipi. Cal felicitar també a les Direccions i equips docents per la gran tasca que desenvolupen. Cal enorgullir-nos també de la xarxa educativa de la que disposa Cambrils.

Agraïm també tant als membres del tribunal així com a totes les persones compromeses amb l’organització d’aquests premis pel seu esforç desinteressat per tal que any rere any es puguin tornar a convocar.

Ha estat un plaer poder gaudir de la lectura dels diferents textos i animem a tots els alumnes i centres a que ens acompanyin de nou en properes edicions.

Alejandro García Muñoz

Regidor del departament d’Ensenyament i Polítiques Actives d’Ocupació

Notícia i galería de fotos de la Revista Cambrils

Premis literaris

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet