Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils

Premis literaris

XII Premis Literaris Miquel Martí i Pol de poesia i Manuel Vázquez Montalbán de prosa

Cliqueu a la imatge de la dreta per descarregar-vos el llibret amb els textos premiats

Arribem a la dotzena edició dels Premis Literaris de Cambrils. Cal agrair la participació de tots els alumnes i els diferents centres educatius que han fet possible celebrar aquest concurs un any més.

Elaborar un text és un procés que requereix un esforç de reflexió i ordenació dels sentiments i pensaments. La paraula esdevé així una eina que permet expressar emocions i vivències, una eina que permet la discussió i el debat així com la denúncia de tot allò que ens qüestiona la nostra manera d’entendre el món i la forma en que ens relacionem.

Cal felicitar a tots els infants i joves per aquest exercici, realitzat a més en un format literari que ens ha fet gaudir a l’hora de llegir els nombrosos textos presentats.

Voldria fer extensiva aquesta felicitació a les direccions dels centres i equips docents, per l’esforç i la implicació en l’educació dels alumnes i que són causa del bon resultat i qualitat dels escrits.

Agrair la participació a tots els membres del Tribunal i organització, que han dedicat una bona quantitat d’esforços de forma desinteressada per tal que aquesta convocatòria sigui un èxit.

Gràcies a tots els que heu participat a les diferents escoles i instituts. Animeu-vos a fer-ho en properes edicions.

 

Alejandro García Muñoz

Regidor del departament d’Ensenyament i Polítiques Actives d’Ocupació

 

 

Premis literaris

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet