Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Capcaleres_006.png
policia-local-cambrils
confianca-responsabilitat-i-compromis
poli4
policia-3
policia-2
Esteu aquí: Inici / Policia / Policia / DEFINICIÓ I ORGANITZACIÓ / XAV-Xarxa atenció a la víctima

XAV-Xarxa atenció a la víctima

XAV

 

1. L'oficina policial de la Xarxa d'atenció a la víctima (XAV), està ubicada a les dependències de la Policia Local de Cambrils; ofereix un espai adequat a la víctima per tal d'assegurar la seva privacitat.

2. L'atenció a la víctima és permanent, les 24 hores durant tot l'any, per tal de garantir una assistència policial i social immediata i urgent.

3. Des del moment en que es detecta un cas de violència s'activa un Pla d'Actuació, amb la coordinació de totes les institucions implicades, amb la finalitat d'agilitzar la intervenció. L'esmentat Pla d'Actuació s'adequa a les necessitats de cada cas dotant, si escau, de recursos socials i/o personals en funció de les necessitats: assessorament, presa de la denúncia, atenció social, atenció psicològica, assistència lletrat, allotjament alternatiu, ajuts econòmics...

4. Assessorament i acompanyament a les víctimes que ho precisin durant el procés judicial i la resta de tràmits, així com el posterior seguiment del cas per tal de donar una cobertura integral i l'obligat compliment a les mesures judicials imposades.

Comparteix
Policia Local Pl. Ajuntament, 4 43850 - Cambrils Tarragona Tel. 092 / 977 79 45 66 Fax. 977 79 40 82

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet